
در این مقاله قصد داریم ایدههای بینظیری را دربارۀ رنگ آشپزخانه ارائه دهیم که حتماً نظر شما دوستان را جلب خواهد کرد. راحت بگوییم که نیازی نیست رنگ آشپزخانه حتماً سفید باشد و میتوان از رنگهای دیگر استفاده کرد.
بهترین راه برای نوسازی آشپزخانه و صرفهجویی در هزینهها، تغییر رنگ آشپزخانه است. چه به رنگهای خنثی علاقه داشته باشید یا رنگهای پرانرژی نظرتان را جلب کند، این ایدهها آشپزخانۀ مدنظرتان را خیلی زیبا تزئین میکند. کابینتها را با طیف رنگهای آبی روشن و قرمز، رنگ کنید یا برای ایجاد فضای بزرگ، از رنگهای خاکستری و سبز استفاده نمایید. فرقی نمیکند که شما چه رنگی را دوست دارید؛ چون در این ایدههای پیشنهادی حتماً رنگ دلخواهتان وجود دارد.
رنگ آشپزخانه: آبی دریایی
این رنگ بینظیر فضای آشپزخانه را بزرگتر و دلبازتر جلوه میدهد و حس رسمی و شیکتری را به مخاطب القا میکند. همچنین، میتوانید برای داخل کابینتها از رنگی متضاد مثل نارنجی کمک بگیرید و با فرشی نارنجی، ترکیب خوبی را ایجاد کنید.

رنگ آشپزخانه: مرجانی
رنگ صورتیِ مرجانی درخشندگی خاصی به فضای آشپزخانه میدهد. استفاده از دکوراسیون چوبی نیز رنگ آشپزخانه را جذابتر میکند.

رنگ آشپزخانه: آبی کمرنگ
در این آشپزخانه از آبی کمرنگ استفاده شده و همانطور که مشاهده میکنید، ظاهری باوقار و دوستداشتنی را بهوجودآورده است.

رنگ آشپزخانه: زرد کمرنگ
پیشنهاد میکنیم برای فضای آشپزخانهتان از این زرد کمرنگ استفاده کنید. همچنین، برای افزایش زیبایی فضایتان میتوانید از فرشی مرجانی کمک بگیرید. دیگر نیازی نیست دربارۀ روشنایی صحبت کنیم، این نورپردازی که در عکس مشاهده میکنید، خود بیانگر همهچیز است.

رنگ آشپزخانه: ترکیب سبز و خاکستری
بهجای رنگکردن همۀ کابینتها یا دیوارها، تنها یک دیوار را رنگ کنید که معرف فضای آشپزخانۀ شما باشد. نمونهای از این ترکیب رنگی را در تصویر زیر مشاهده میکنید. طبقهها یا ظروف سبزرنگ نیز به تزئین فضا کمک میکند.

رنگ آشپزخانه: قرمز شرابی
استفاده از رنگ قرمز شرابی برای کابینتها، فضای زیبا و باشکوهی را ایجاد میکند. مدرک میخواهید؟ عکس زیر سندی برای این رنگ است.

رنگ آشپزخانه: کِرِم
اگر به نظرتان رنگ سفید برای فضای آشپزخانه خیلی تند و زننده است، میتوانید از طیف رنگ کِرِم استفاده کنید. این رنگ درعینحال که سادگی و درخشندگی خود را دارد، در ترکیب با رنگهای گرمتر، توجه همه را جلب میکند. نمونهای از این ترکیب رنگ را در تصویر زیر میبینید.

رنگ آشپزخانه: صورتیِ روشن
رنگ صورتی روشن، با وقار و خاصبودنش و در ترکیب با بعضی از وسایل مدرن آشپزخانه دلربایی کند. برای مثال، در این آشپزخانه ترکیب کابینتهای چوبی با صورتی روشن، فضا را بزرگتر و روشنتر نشان میدهد.

رنگ آشپزخانه: زَروَرق طلایی
به نظر ما هیچ مادهای مثل فلز نمیتواند توجه همه را به خودش جلب کند. شما میتوانید از روکشهای زرورق طلا برای کابینتهایتان استفاده کنید و از موادی مانند «جوت» کمک بگیرید تا فضای آشپزخانه زیاد براق به نظر نرسد.

رنگ آشپزخانه: آبیِ روشن
رنگآمیزی کابینتهای پایینی با آبی روشن، جذابیت خاصی به فضایتان میبخشد. در ادامه میتوانید از کاشیهایی به رنگ مغزپستهای روشن استفاده کنید تا فضایتان جذابتر از قبل شود.

رنگ آشپزخانه: صورتی فلامینگویی
آیا نمیتوانید روی رنگ خاصی تمرکز کنید؟ عکس زیر به شما میگوید که نیازی نیست این کار را انجام دهید. یک رنگ برای دیوار، رنگ دیگری برای کابینتهای پایینی و درنهایت، رنگ صورتی فلامینگویی را برای کابینتهای بالایی در نظر بگیرید.

رنگ آشپزخانه: ترکیب خاکستری و سبز
این رنگ آنقدر روشن است که به فضای شما حالت خنثی میدهد. ستونهای چوبی با رنگ روشن سهپایهها، این فضا را دوستداشتنیتر از قبل خواهد کرد.

رنگ آشپزخانه: بنفش کمرنگ
هماهنگی بین کابینتهایی به رنگ بنفش کمرنگ و اجاق زردرنگ، نشاندهندۀ جذابیت تضاد رنگهاست.

رنگ آشپزخانه: سفید روشن
هیچ ایرادی ندارد که برای کل فضای آشپزخانه، از رنگ سفید روشن استفاده کنید. در آشپزخانههایی که با این رنگ طراحی میشود، تمیزی و زیبایی در اولویت قرار دارد.

رنگ آشپزخانه: سبز نعنایی روشن
وجود میز ناهارخوری در آشپزخانه، جذابیت بیشتری در مقایسه با میز جزیرهای دارد و حتی بهمراتب فضای بیشتری را در اختیار کاربر قرار میدهد. علاوه بر استفاده از رنگ سبز نعنایی روشن در آشپزخانه، پیشنهاد میکنیم از چراغآویز مسی در بالای میز استفاده کنید.

رنگ آشپزخانه: آبی نیمهشب (آبی خیلی تیره)
اگر استفاده از ترکیب رنگ سفید و آبی برای فضای آشپزخانه باعث میشود حس و حال دریایی به شما دست دهد، پیشنهاد میکنیم از رنگ آبی نیمهشب استفاده کنید. این رنگها گرمای خاصی به فضای شما میدهد. ترکیب مواد چوبی و ستونهای در معرض دید، سطوح سنگی و ظروف مسی، فضای خاصی را بهوجودمیآورد.

رنگ آشپزخانه: سبز یشمی
بهمنظور ایجاد فضای زیبا و استثنایی برای آشپزخانهتان، به شما پیشنهاد میکنیم از رنگ سبز یشمی کمک بگیرید.

رنگ آشپزخانه: خاکستری تیره
اگر تمایلی به رنگهای ترکیبی ندارید، از طراحی تکرنگ استفاده کنید. آشپزخانهای که در تصویر زیر مشاهده میکنید، مثالی زیبا در این زمینه است.

رنگ آشپزخانه: صورتی آدامسی
میخواهیم دربارۀ رنگ صورتی خاصی صحبت کنیم که نمیتوان از آن گذشت. از این رنگ چشمگیر، جذاب و پرانرژی میتوان در هر فضایی استفاده کرد. اگر مطمئن نیستید که از این رنگ برای کل فضایتان استفاده کنید، پیشنهاد میکنیم تنها بخشی از فضا را به این رنگ درآورید تا نتیجۀ جذابی را ببینید.

رنگ آشپزخانه: مغزپستهای
استفاده از رنگ سفید و مشکی، هر فضایی را خاص میکند؛ اما وقتی رنگی مانند مغزپستهای را به آن اضافه میکنید، نتیجهای استثنایی را مشاهده خواهید کرد. در تصویر زیر نمونهای از آن را میبینید.

رنگ آشپزخانه: آبی
اگر تمایل دارید از رنگ آرامشبخشی در فضای آشپزخانۀ خود استفاده کنید، ما به شما رنگ آبی را پیشنهاد میکنیم. شاید این رنگ در ابتدا خنثی به نظر بیاید؛ اما وقتی با رنگهای دیگر ترکیب میشود، زیبایی خاصی را به فضای شما میدهد.

رنگ آشپزخانه: زرد آفتابی
استفاده از این رنگ روی بخشهایی از دیوار و پشت سینک ظرفشویی، ایدهای خاص و بینظیر است. نمونهای از آن را در تصویر زیر مشاهده میکنید.

رنگ آشپزخانه: ترکیب خاکستری و سبز تیره
برای داشتن آشپزخانهای خاص و جذاب، از این رنگ استفاده کنید. انسجام رنگها را حفظ کرده، از یک رنگ برای دیوارها و کابینتها استفاده نمایید تا فضایی یکدست ایجاد کند.

رنگ آشپزخانه: ترکیب یاسی و بادمجانی
ترکیب رنگ یاسی و بادمجانی، ترکیبی کلاسیک است که میتوان هر زمانی از آن استفاده کرد؛ البته نباید از رنگ متالیک و بینظیر کاشیهای کف نیز غافل شویم.

رنگ آشپزخانه: خاکستری روشن
زیبایی و آرامشبخشبودن رنگ خاکستری را در این آشپزخانه مشاهده میکنید. فضای کوچک و سادۀ آشپزخانه در راستای زیباترکردن این فضاست و بیتردید نظر هر فردی را به خودش جلب میکند.

رنگ آشپزخانه: سبز بهاری
از رنگ روحیهبخش سبز بهاری در هر فضایی میتوان استفاده کرد. برای مثال، ترکیب کابینت، کاشی و طبقههای سبزرنگ بسیار جذاب است و تازگی و جذابیت را به فضای مدنظر هدیه میکند. اگر دراینبین از مواد چوبی هم استفاده کنید، زیبایی و جذابیت بیشتری را مشاهده خواهید کرد.

رنگ آشپزخانه: ترکیب سفید و خاکستری
نمونهای از این ترکیب را در عکس زیر مشاهده میکنید. یکی از مزیتهای این رنگ خاص، ایجاد فضایی جذاب و دلنشین است که تمایزهای آن با دیگر رنگها مشهود است.

رنگ آشپزخانه: سبز خاکی
همۀ درِ کابینتها را حذف کنید. این کار، آشپزیکردن را برای شما راحتتر و دسترسی به لوازم آشپزی را آسان تر میکند. برای افزایش زیبایی و خاصبودن، پیشنهاد میکنیم از رنگ سبز خاکی استفاده کنید.

رنگ آشپزخانه: صورتی کمرنگ
برای استفاده از این رنگ میتوانید از طراحی انگلیسی کمک بگیرید. استفاده از کابینتهایی با در شیشهای یکی از نمونههایی است که جذابیت این رنگ را افزایش میدهد. در کنار همۀ این کارها، نباید از رنگ سبز تیرۀ کاشیها غفلت کنیم.

رنگ آشپزخانه: مشکی متالیک
وقتی صحبت از رنگهای مناسب برای آشپزخانه میشود، هیچ رنگی جذابتر از مشکی متالیک نیست؛ کافی است از این رنگ برای درهای کابینت استفاده کنید. در ادامه برای کاملترشدن این فضا میتوانید از وسایل فلزی طلاییرنگ استفاده کنید.

رنگ آشپزخانه: قهوهای روشن
شاید این رنگ در نگاه اول خنثی به نظر برسد؛ ولی ترکیب زیبایی را با رنگهای دیگر تشکیل میدهد. این رنگ بهراحتی جایگزین ترکیب رنگهایی مانند مشکی و خاکستری روشن میشود و جلوهای تازه به فضای آشپزخانه شما میبخشد. اگر از طراحی مینیمال برای فضایتان استفاده میکنید، این رنگ بهترین انتخاب برای چنین فضاهایی است. طراحی مینیمال، جذابیت و زیبایی این ترکیب رنگ را افزایش میدهد.

رنگ آشپزخانه: ترکیب سفید و خاکستری روشن
یکی از رنگهایی که به فضای آشپزخانۀ شما ظاهری امروزی و کلاسیک هدیه میکند، همین رنگ است. در ترکیب با این رنگ میتوانید از سقف کِرِمرنگ برای آشپزخانه و کابینتهای استیل کمک بگیرید. ترکیب این رنگها جذابیت خاصی به فضای آشپزخانهتان میبخشد.

درنهایت اینکه طراحی و دکوراسیون فضای آشپزخانه همیشه سلیقهای بوده و هر فردی میتواند طراحیهای خاص خودش را در این فضا اعمال کند. در کل دنیا طراحان و افراد مختلفی سعی میکنند از طراحیهایی بهره ببرند که مختص شرایط آبوهوایی و فرهنگی آن کشور است. در ایران هم این موضوع صدق میکند و شما میتوانید از این طرحها الهام بگیرید و طراحی مختص خودتان را خلق کنید.
در مقالههای بعدی سعی میکنیم طراحیهای بیشتری را به شما معرفی کنیم. ناگفته نماند که این طرحهای پیشنهادی مختص فضای آشپزخانه نیست و از این رنگها میتوان در فضاهای دیگری مانند اتاق پذیرایی، اتاق خواب و… نیز استفاده کرد. دوستان عزیز، امیدواریم از مطالعۀ این مقاله لذت برده باشید. شما میتوانید نظرات خود را دربارۀ این مطلب در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.