تکنولوژی

چگونه ردیابی موقعیت مکانی گوگل را خاموش کنیم؟

موقعیت مکانی گوگل چیزی است که همه افراد را می تواند نگران کند.امروز در این مقاله قصد داریم به شما عزیزان بگوییم چگونه ردیابی موقعیت مکانی گوگل را خاموش کنید و به گوگل اجازه ندهید تاریخچۀ موقعیت مکانی شما را ذخیره کند.

ردیابی موقعیت مکانی گوگل

قطعاً شگفت‌زده نخواهید شد وقتی متوجه شوید گوگل به‌وسیلۀ برنامه‌های روی گوشی، شما را تعقیب می‌کند. این اطلاعات در زمینۀ تجربه‌های شخصی گوگل مانند نقشه یا موقعیت‌های مکانی پیشنهادی، وضعیت راه‌ها و خیلی مسائل دیگر به شما کمک می‌کند؛ درحالی‌که گوگل از این اطلاعات برای پیداکردن گوشی شما و تبلیغات هدفمند استفاده می‌کند.

با اینکه این اطلاعات مفید و ارزشمند است، شاید شما تمایل نداشته باشید که گوگل به‌صورت نامحدود به اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشد. در گذشته اگر شما تاریخچۀ موقعیت مکانی گوگل را فعال می‌کردید، تنها راه حذف این دستور، رفتن به تنظیمات برنامه و ایجاد تغییرات به‌صورت دستی بود.

اما گوگل به‌تازگی تنظیمات جدیدی را در این زمینه به کاربران معرفی کرده است که به شما این امکان را می‌دهد به‌صورت خودکار موقعیت مکانی گوگل را پس از مدت کوتاهی حذف کنید. در این زمینه دو انتخاب وجود دارد: یکی حذف تاریخچۀ موقعیت مکانی بعد از سه ماه و دیگری پس از 18 ماه. اما امکان دارد اطلاعاتی مانده باشد که تمایل نداشته باشید گوگل از آن‌ها استفاده کند.

موقعیت مکانی

غیرفعال‌سازی ردیابی موقعیت مکانی گوگل در گوشی‌های مختلف

حالا می‌خواهیم به شما آموزش دهیم که چگونه ردیابی موقعیت مکانی گوگل را در سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS خاموش کنید:

1. برنامۀ گوگل‌مَپ را باز کنید.

2. در قسمت بالا، سمت چپ روی گزینۀ مِنو کلیک نمایید و بخش Your timeline (جدول زمانی شما) را باز کنید.

3. در قسمت بالا، سمت راست روی گزینۀ More (بیشتر) کلیک کرده، بخش Setting & privacy (تنظیمات و حریم خصوصی) را انتخاب کنید.

4. به قسمت Location setting (تنظیمات موقعیت مکانی) بروید.

5. روی گزینۀ Automatically delete Location History (حذف خودکار تاریخچۀ موقعیت مکانی) کلیک کنید.

6. درنهایت، دستورالعمل‌های روی صفحه را دنبال نمایید.

اگر ترجیح می‌دهید تاریخچۀ موقعیت مکانی گوگل خود را به‌طور کامل غیرفعال کنید، باید به قسمت تاریخچۀ موقعیت مکانی در حساب گوگل بروید.

همچنین، می‌توانید برای بررسی فعالیت وب و اپلیکیشن‌ها توسط گوگل محدودیت زمانی تعیین کنید. این اطلاعات عبارت‌اند از بازدیدهای شما از وب‌سایت‌ها و برنامه‌های مختلف. گوگل از این اطلاعات برای ارتقای جست‌وجوهای شما و همچنین پیشنهادهای بهتر در ارائۀ سرویس‌های اصلی خود مانند گوگل‌مَپ و… استفاده می‌کند. باز هم تکرار می‌کنیم که می‌توانید تنظیمات حذف خودکار این اطلاعات را برای پس از سه ماه یا پس از 18 ماه فعال کنید.

غیرفعال‌سازی تاریخچۀ موقعیت مکانی گوگل از طریق جیمیل

حالا برای غیرفعال‌سازی کلی تاریخچآ موقعیت مکانی گوگل، روش زیر را دنبال کنید:

1. اپلیکیشن جیمیل را باز کنید.

2. در قسمت بالا، سمت چپ روی گزینۀ منو کلیک و Setting (تنظیمات) را انتخاب کنید.

3. حساب کاربری خود را انتخاب کنید و بعد روی گزینۀ Manage your Google Account (مدیریت حساب گوگل خود) کلیک نمایید.

4. در بخش بالا روی گزینۀ Data & Personalisation (داده‌ها و شخصی‌سازی) کلیک کنید.

5. زیر گزینۀ Activity controls (مدیریت فعالیت‌ها) روی گزینۀ Web & App Activity (فعالیت وب و اپلیکیشن) کلیک کنید.

6. گزینۀ Manage activity (مدیریت فعالیت‌ها) را انتخاب کنید.

7. در قسمت بالا، سمت راست روی گزینۀ بیشتر کلیک نمایید و Keep activity for ( فعالیت برای…) را انتخاب کنید.

8. گزینۀ «چه مدت زمانی تمایل دارید فعالیت‌های شما حفظ شود؟» را انتخاب و گزینۀ «بعدی» را کلیک کنید.

9. انتخابتان را تأیید و ذخیره کنید.

این ابزار جدید گوگل به‌منظور دادن اختیار بیشتر به کاربران برای مدیریت‌کردن اطلاعات است. این شرکت چند وقتی است که «حالت ناشناس» را در گوشی‌ها فعال کرده تا گوگل دیگر نتواند فعالیت‌های شما را ردیابی کند.

این موضوع همچنین فشار بیشتری به توسعه‌دهندگان وب‌سایت و اپلیکیشن وارد می‌کند تا بیشتر از گذشته فعالیت‌های شفافی داشته باشند. شما هم این موضوع‌ها را در زمان ورود به هر اپلیکیشن یا وب‌سایتی مشاهده خواهید کرد.

دوستان عزیز، امیدواریم از مطالعۀ این مقاله لذت برده باشید. شما می‌توانید نظرات خود را دربارۀ این مطلب در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا