رنگ لباس چه چیزی درباره شما می گوید؟

از روی رنگ لباس آدمها به خیلی چیزها درباره آنها میتوان پی برد. مثلا این که امروز چه حال و هوایی دارید و یا ویژگیهای شاخص شخصیتی و رفتاریتان چیست. از طرفی هر کدام از رنگها حس خاصی در ما آدمها ایجاد میکنندو مثلا رنگ سبز احساس آرامش میدهد و یا رنگ مشکی احساس قدرت. در ادامه ببینیم رنگ لباس تان چه چیزهایی درباره شما میگوید.

آبی، رنگ شغل
در سال 2013 طبق تحقیقات انجام شده دریافتند که از نظر مدیران بهترین رنگ برای پوشیدن در مصاحبه رنگ آبی است. حس مثبتی که از رنگ آبی حاصل میشود چه علتی دارد؟ البته باید در روانشناسی رنگها دنبال پاسخ این سوال باشیم. به گفته روانشناسان رنگ آبی حس شایستگی و اعتماد به نفس را در فرد ایجاد میکند. و البته رنگ آبی یکی از رنگهای محبوب بسیاری از آدم های دنیاست. اگر از آن دسته افرادی هستید که از رنگ آبی در لباسها و یا دکوراسیون اتاق خود زیاد استفاده میکنید، فرد بسیار زیرکی بوده و تلاش میکنید با پشتکار به تمام اهدافتان برسید.
قرمز، رنگ عشق
قرمز در علم روانشناسی یک رنگ بی نهایت جذاب و دوست داشتنی است. و افرادی که از این رنگ زیاد در لباسهای خود استفاده میکنند شخصیت جذابی دارند که به راحتی روی دیگران تاثیر میگذارند. به اعتقاد خیلیها قرمز، رنگ قدرت است؛ پس میتواند انتخاب خوبی برای رنگ لباستان باشد. علت این که قرمز به عنوان رنگ روز ولنتاین انتخاب شده این است که یک رنگ وسوسه برانگیز بوده و با عشق و رومنس ارتباط نزدیکی دارد. پس نتیجه میگیریم که این رنگ، رنگ مناسبی برای محیط کاری و حرفهای نیست. اگر قرار است با فردی قرار داشته باشید، در لباسهای خود از رنگ قرمز استفاده کنید. اما در مصاحبه شغلی هرگز از این رنگ استفاده نکنید.
خاکستری و مشکی، رنگ لباس محافظه کارها
اگر میخواهید زیاد مرکز توجه دیگران نباشید لباسهای خاکستری رنگ بپوشید. رنگ خاکستری در عین سادگی یک رنگ زیبا و جذاب بوده و برای کسانی که کمی محافظه کار هستند کاربرد زیادی دارد. رنگ مشکی هم مانند خاکستری یک رنگ ساده و جذاب است. این رنگ حس امنیت ایجاد کرده و در فردی که در لباسهای خود از این رنگ استفاده کرده، حس اقتدار و کمال را ایجاد میکند. درست است که مشکی رنگ بسیار شیک و اغواکنندهای است، اما از طرفی نشاندهنده ترس بیرون آمدن از محدوده امن نیز میباشد. اگر میخواهید جایی بروید که نیاز دارید به قول معروف “تو چشم” باشید، مشکی رنگ مناسبی است. مشکی نماد قدرت است و کسانی که این رنگ را دوست دارند، افرادی محافظه کار هستند که خودشان را دست نیافتنی میدانند. این افراد اعتماد به نفس بالایی دارند و به راحتی با دیگران ارتباط برقرار نمیکنند.
سبز، رنگ خلاقیت
رنگ سبز حواس ما را در یک سطح ابتدایی جذب کرده و حس امنیت را در ما ایجاد میکند. طیفهای طبیعی سبز بسیار آرام بخش هستند. بسیاری از روانشناسان این رنگ را با تولدی دوباره و خلاقیت مرتبط میدانند. اگر میخواهید فرد خاصی باشید، یکی از طیفهای سبز که تاثیر روانی مثبتی دارد، رنگ سبزآبی است. این رنگ ترکیبی از رنگهای آبی و سبز بوده و یک رنگ جهانی است که هر فردی میتواند در لباسهای خود استفاده کند. رنگ سبز بدون ایجاد حس محافظه کارانه رنگهای آبی نفتی و آبی، نشانگر ثبات و اقتدار است.
صورتی، رنگ لباس مثبت گراها
زیاد از رنگ صورتی نترسید. حتی مردها هم میتوانند از این رنگ در لباسهای خود استفاده کنند. صورتی رنگ ملایمی است که نشانگر صمیمیت و دوستی است. وقتی وارد یک محیط اجتماعی میشوید، با پوشیدن رنگ صورتی ظاهر آرام و ملایمی گرفته و بیشتر با دیگران ارتباط برقرار میکنید. ترکیب این رنگ با یک رنگ بولدتر مثل آبی دریایی ترکیب خوشایندی را ایجاد کرده و آن رنگ تیره را ملایمتر میکند. این ترکیب هم برای مردها و هم برای زنان مناسب است. پس اگر میخواهید ظاهر مثبت و ملایمی داشته باشید از این رنگ استفاده کنید. اما اگر میخواهید ظاهری قدرتمند و جدی داشته باشید، از رنگهای تیرهتر استفاده کنید. صورتی یکی از رنگهای آرامبخش بوده که انرژی احساساتی مثل خشونت و عصبانیت را کاهش میدهد، اما اگر در آن زیاده روی شود نتیجه برعکس خواهد داشت.
در مورد رنگ زرد احتیاط کنید
در مورد رنگ زرد باید بگویم که با این رنگ باید مانند رنگ زرد چراغ راهنما رفتار کنید. هنگام استفاده از این رنگ باید احتیاط کنید، زیرا این رنگ یک رنگ کاملا دوقطبی است. از طرفی گفته شده است که این رنگ در مجموع یک رنگ مثبت است. زرد رنگ گرم و لذت بخشی است که بسیاری از مردم آن را با صفاتی چون نور خورشید و شادی تعریف میکنند. وقتی که حس خوبی دارید رنگ زرد بپوشید و لبخند را هم به لب های خودتان و هم دیگران بیاورید. ممکن است دوست نداشته باشید که این احساس نشاط و شادابی را در محل کار داشته باشید. به علاوه زیاده روی در این رنگ هم ممکن است تاثیرات چندان خوبی نداشته باشد. خیلیها این رنگ را بیش از حد دوست دارند و نگاه مثبتی به آن دارند. اما خیلیها هم حس خوب و دیدگاه مثبتی به این رنگ ندارند. پس اگر رئیستان از آن دسته افرادی است که هیچ علاقهای به این رنگ ندارد، پیشنهاد میکنم از پوشیدن لباسهای زرد در محل کار خودداری کنید.
سفید نشاندهنده سازماندهی
رنگ سفید نماد پاکی و معصومیت بوده و احساس آرامش ایجاد میکند. در روانشناسی رنگها سفید رنگ شروع تازه و راهی برای ایجاد هر چیزی که برای ذهن قابل درک باشد. البته یکسری ویژگیهای منفی نیز با این رنگ مرتبط است. مثل سردی، تنهایی انزوا و بی علاقگی. این رنگ بازتابنده رشد و خلاقیت است و انرژی را تقویت و بازسازی میکند. پیشنهاد ما این است که از این رنگ زمانی که قرار است به یک مصاحبه در زمینه خلاقیت بروید استفاده کنید. و یا زمانی که قرار شام با خانواده دارید.
سخن نهایی
درست است که همه رنگها ویژگیهای خاصی در روانشناسی داشته و تاثیرات متفاوتی را روی افراد ایجاد میکنند. اما درک رنگها جدای از ویژگیهای کلیشان برای هر فردی بسته به نوع شخصیت و روحیاتشان متفاوت است. قرار نیست هنگام انتخاب رنگ لباس فقط دیدگاه دیگران و شرایط موجود را در نظر بگیرید. با هر رنگی که احساس خوبی دارید همان رنگ را انتخاب کنید. قبل از هر چیزی اول خودتان در درجه اهمیت قرار دارید. زیرا با پوشیدن رنگ مورد علاقهتان احساس اعتماد به نفس بیشتری داشته و در بسیاری مسائل و کارها موفقتر خواهید بود.