تکنولوژی

چطور رمز وای فای ذخیره شده در گوشی اندروید را پیدا کنیم؟

اگر گوشی اندروید دارید حتما خیلی جاها به شبکه وای فای وصل شده اید. مثل محل کار، باشگاه، خانه دوستان، کافی شاپ و… اولین بار که رمز وای فای را در گوشی ثبت می‌کنید آن را به حافظه می‌سپارد تا دفعات بعد راحت‌تر به شبکه وای فای وصل شوید.

اما مشکل اینجاست که شاید دوست داشته باشید رمز وای فای که به آن وصل شده اید را بدانید؛ تا بتوانید

اما مشکل زمانی پیش می‌آید که می‌خواهید رمز وای فای که به آن وصل شده‌اید را بدانید. شاید می‌خواهید با یک گوشی دیگر به آن متصل شوید. شاید هم دوستی همراهتان است که می‌خواهد به همان وای فای وصل شود. سپس باید بلد باشید که رمز وای فای را در گوشی خود پیدا کنید.

خوشبختانه راه‌های زیادی برای این کار وجود دارد. اگر مدل گوشی اندروید 10 یا بالاتر است، به راحتی می‌توانید رمز وای فای را از تنظیمات گوشی پیدا کنید. اما اگر سیستم عامل گوشی شما 9 یا پای یا پایین‌تر است باید گوشی را روت کنید.

روش اول (اندروید 10 یا بالاتر)

این روش نیازی به روت کردن گوشی یا نصب کردن اپلیکیشن خاصی ندارد. اما مدل گوشی باید اندروید 10 یا بالاتر باشد. در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه رمز وای فای ذخیره شده در گوشی را پیدا کنید

مرحله اول: وارد تنظیمات وای فای گوشی شوید

آخیرا سیستم عامل اندروید که مستقیما از طرف شرکت گوگل منتشر شده است سیستم عامل stock نام دارد و ممکن است منوی تنظیمات آن کمی متفاوت باشد.

ابتدا در منوی تنظیمات به دنبال زیرمنوهای وای فای بگردید. این گزینه در اندروید stock در آدرس زیر قرار دارد:

Settings—> Network & internet

پس از این که این گزینه را پیدا کردید آن را انتخاب کنید.

رمز وای فای
رمز وای فای
رمز وای فای

مرحله دوم (نمایش رمز وای فای)

در صفحه تنظیمات وای فای لیست شبکه‌های موجود وای فای را اسکرول کرده و گزینه “Saved networks” را انتخاب کنید. در صفحه‌ای که باز می‌شود می‌توانید لیستی از شبکه‌هایی که قبلا به آن‌ها متصل شده اید را ببینید و یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

رمز وای فای
رمز وای فای

اکنون گزینه “Share” که در قسمت بالای صفحه قرار دارد را انتخاب کنید. در این مرحله از شما خواسته می‌شود که اثر انگشت یا صورت یا پین یا پسورد گوشی را وارد کنید. بعد از این مراحل یک کد کیوآر نمایش داده می‌شود که نمایانگر نام و پسورد شبکه وای فای است. می‌توانید با استفاده از دیوایس دیگری آن را اسکن کنید. البته رمز وای‌فای زیر کیوآر کد نمایش داده می‌شود و می‌توانید آن را کپی کنید.

روش دوم: اندروید 9 یا پایین‌تر (نیازمند به روت شدن)

اگر مدل گوشی شما اندروید 9، پای یا پایین تر است، بهترین راه برای نمایش رمز وای فای ذخیره شده با اپلیکیشن روت شده است. این مرحله با نصب کاستوم ریکاوری (TWRP) بهتر انجام می‌شود.

مرحله اول (اپلیکیشن WiFi Password Viewer را نصب کنید)

برنامه های زیادی برای پیدا کردن رمز وای فای ذخیره شده در گوشی در پلی استور وجود دارد و بهترین آن‌ها اپلیکیشن WiFi Password Viewer می‌باشد.

رمز وای فای

مرحله دوم (نمایش رمز وای فای)

هنگامی که برنامه را اجرا می‌کنید، از شما برای دسترسی سوپریوزر سوال می‌پرسد. روی گزینه Grant کلیک کنید و لیستی از شبکه‌های وای فای که رمز آن‌ها را در گوشی ذخیره کرده اید نمایش داه می‌شود. رمز وای‌فای زیر هر کدام از موارد نمایش داده شده است.

رمز وای فای
رمز وای فای

اگر به شبکه‌های زیادی وصل شده‌اید، لیست بلند بالایی نمایش داده می‌شود که باید شبکه مورد نظر را از بین آن‌ها جستجو کنید.

مرحله سوم (به اشتراک گذاشتن رمز وای فای ذخیره شده)

اگر می‌خواهید یکی از این رمزها را با دیوایس دیگری به اشتراک بگذارید، چندین انتخاب در پیش رو دارید. می‌توانید روی یکی از موارد لیست شده کلیک کنید. یک پنجره باز می‌شود که می‌توانید از روی آن رمز وای فای را کپی کرده و به راحتی برای دیوایس دیگر تکست کنید. روش دیگر این است که می‌توانید روی گزینه Share کلیک کنید و برنامه تکست دلخواهتان را انتخاب کرده و رمزوای فای را از این طریق به هر دیوایسی ارسال کنید.

رمز وای فای
رمز وای فای

مرحله آخر این است که روی گزینه QR کلیک کنید تا کد کیوآر نمایش داده شود. با استفاده از این کد موبایل‌های دیگر به راحتی می‌توانند به وای فای وصل شوند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا