آداب جذاب خاص ایرانیان در دنیا

در کشور ما رسومات و رفتارهایی وجود دارد که آداب جذاب خاص ایرانیان در دنیا است. در این مقاله آداب منحصر به فرد ایرانیان را آورده ایم. آدابی که کم نظیر و گاهی بی نظیر در دنیاست.
آداب جذاب خاص ایرانیان
در حالی که برخی از سنت های اصلی که امروزه با شور و نشاط در ایران بزرگداشت می شود، از ایرانیان باستان و زرتشت سرچشمه می گیرد، برخی دیگر ماهیت پیچیده شخصیت ایران امروزی را نشان می دهند. در این مقاله هشت سنت منحصر به فرد وجود دارد که در ایران زنده نگه داشته شده است.
می توانید برای مطالعه بیشتر به قوانین بینالمللی جالب وخنده دار سری بزنید
تعارف
تعارف یا تارف از رایج ترین رفتارهای اجتماعی ایران و آداب جذاب خاص ایرانیان است. به عبارت ساده، این نوعی احترام است که در آن شخص احساسات واقعی خود را نشان نمی دهد. تعارف نسبتاً گسترده و پیچیده است. در اینجا فقط چند مثال وجود دارد که افراد نمی توانند از آن چشم پوشی کنند. وقتی چیزی را پیشنهاد می کنید. پیش از پذیرش، حداقل باید سه بار مودبانه نه بگویید. انجام این کار متقابل خواهد بود. به همین ترتیب، شما باید سه بار نیز پیشنهاد دهید. ایرانی ها حتی اولین بار پرداخت پول کالا را نیز قبول نخواهند کرد. آنها بر عبارت “قابل نداره” اصرار دارند. نشان می دهد شما مجبور به پرداخت آن نیستید. زیرا محصول یا خدمات به قدر کافی شایسته شما نیست. این ناعادلانه ترین تعارف در هنگام گرفتن پول است. در حالی که این عبارت را می گویند. یکی از رایج ترین پاسخ ها به سؤال “حال شما چطوره؟” این است که به جای پاسخ ساده “خوبم” اکثرا ایرانیان “فدای شما” را استفاده می کنند. این سیستم می تواند برای کسانی که به آن عادت ندارند، عصبانی کننده و دیوانه کننده باشد. حقیقت این است که راه فراری از آن نیست.
ریختن آب در پشت مسافران

وقتی یک دوست یا یکی از اعضای خانواده به سفر می رود. خانواده های ایرانی یک سینی حاوی یک قرآن و یک کاسه آب (نماد روشنی) آماده می کنند. مسافر برای محافظت باید سه بار از زیر قرآن بگذرد و عبور کند. در هنگام خداحافظی، آب از پیاله در پشت سر آنها ریخته می شود. در فرهنگ ایرانی، روشنی آّب بازگشت ایمن آنها را تضمین می کند. این یکی از آداب جذاب خاص ایرانیان است.
برای مطالعه بیشتر، رمانتیک ترین شهرهای توریستی اروپا را به شما پیشنهاد می کنیم.
شب یلدا

از آداب جذاب خاص ایرانیان براساس آیین زرتشتی، طولانی ترین شب سال ، معروف به شب یلدا است. این شب به عنوان پیروزی نور بر ظلمت و نیکی بر شر است. خانواده ها تمام شب در حال خواندن اشعار حافظ و داستان هایی از شعر حماسی شاهنامه می باشند. خوردن آجیل مخلوط و میوه های قرمز مانند انار و هندوانه در این شب از آداب ایرانی است زیرا نماد سحر و تسلط نور بر تاریکی است.
چهارشنبه سوری

یکی از آداب جذاب خاص ایرانیان چهارشنبه سوری است. این سنت در سال یکبار برگزار می شود. ریشه آن از زرتشت نیز ناشی می شود. در شب قبل از آخرین چهارشنبه سال و پیش از نوروز، ایرانیان سراسر کشور آتش بازی برپا می کنند. در حالی که آواز می خوانند “سرخی تو از من، زردی من از تو” از بالای آتش می پرند. این شعر و عبارت به این مفهوم است که شما رنگ زرد نماد بیماری و کسلی را به آتش می دهید و انرژی گرم آتش را به دست می آورید.
همچنین می توانید چهارشنبه سوری چیست و به چه دورانی برمی گردد را مطالعه بفرمایید.
حاجی فیروز

از آداب جذاب خاص ایرانیان حاجی فیروز است. در هفته های منتهی به نوروز، شخصیت تخیلی معروف به “حاجی فیروز” در اطراف شهر ظاهر می شود. کت و شلوار قرمز رنگی را پوشیده و چهره اش را با دوده سیاه کرده است. حاجی فیروز تمبک در دست، خیابان ها با نواختن آهنگ و آوازهای کوتاه و تکراری و قدیمی مملو از شادی می کند. گفته می شود كه در زمان های قدیم روحانیان زرتشتی برای انتشار اخبار نوروزی، حاجی فیروز را می فرستادند. از آنجا که او به مردم کمک کرد تا وسایل کهنه و مندرس خود را بسوزانند و با وسایل سالم و نو جای آن ها را پر کنند، صورت وی از دود سیاه است. این روزها حاجی فیروز همچنان خبر از آمدن سال نو را اعلام می کند.
هفت سین

از آداب جذاب خاص ایرانیان ایت است که چند روز قبل از نوروز، ایرانیان شروع به تهیه یك سفره به نام هفت سین می کنند. هفت مورد از گیاهان كه در زبان فارسی با حرف سین شروع می شوند. روی یك میز یا سفره قرار می دهند. هر یك از آنها نمادی از عشق، زیبایی، سلامتی، قدرت و صبر است و تولد دوباره و خرد. مهمترین مورد قابل بحث سبزه است. سبزیجات جوانه زده از عدس و گندم که قرار است انرژی منفی انباشته شده در خانه را جذب کنند. تخم مرغ های نقاشی شده، شمع ها، سنبل ها، ماهی های قرمز، شیرینی ها و دیوان حافظ نیز در این عرصه حضور دارند. خانواده ها در دقایق پایانی منتهی به نوروز، در اطراف این مجموعه جمع می شوند و دعا می خوانند.
سیزده بدر

در سیزدهمین روز از نوروز، از آداب جذاب خاص ایرانیان است که به بیرون از خانه می روند. پارک ها با خانواده ها پر می شود. آنها با بچه ها بازی می کنند، کباب درست می کنند و البته آش و تنقلات ایرانی صرف می کنند. در حالی که زوج ها جوانه های سبز را از هفت سین گره می زنند تا وحدت خود را تحکیم کنند. دختران مجرد به امید پیدا کردن همسر تا سال بعد این کار را انجام می دهند. سیزده بدر، همچنین به نام روز طبیعت نیز می باشد.

پیشنهاد می کنیم خلاص شدن از انرژی منفی را نیز مطالعه کنید.
چشم بد

در مورد آداب جذاب خاص ایرانیان به جرات می توان گفت که برخی ایرانیان به شدت خرافاتی هستند. به ویژه هنگامی که تعاریف خوبی از شخصی گفته شود. بنابراین، برای جلوگیری از از بین رفتن خوبی ها، سنت است که اسپند، غم و اندوه دور می کند. وقتی دانه های اسپند بسوزد، دود بر سر شخص موج می زند. همچنین همزمان با صدای ترکسیدن دانه های اسپند، می گوید: “بترکه چشم حسود”. سوزاندن اسپند را زمان شنیدن تعریفات مثبت و حتی اسباب کشی در منزل جدید توصیه می کنند. گفته می شود علاوه بر دفع چشم بد، از خواص تصفیه و ضدعفونی کنندگی نیز برخوردار است.