کودکان در طول خواب تمام جزئیات اطراف را به خاطر می سپارند

در این مقاله توضیح داده می شود که کودکان در طول خواب حتی تمام جزئیات را به خاطر می سپارند.
در حالی که در خواب مغز چیزهای قبلی را تجربه می کند، محتویات حافظه جدید را تلفیق می کند و تجربیات مشابه را در دانش عمومی تر خلاصه می کند. این امر در مورد کودکان نیز صدق می کند. با این حال، آنها می توانند بیش از آنچه که آموخته اند، تعمیم دهند. یک مطالعه جدید نشان داده است که در طول خواب مغز کودکان جزئیات تجربه فردی خود را تثبیت می کند و آنها را از تعمیم محافظت می کند. این موضوع از لحاظ آنچه به عنوان حافظه اپیزودیک شناخته می شود، مهم است.
مغز کودکان
در طول خواب، مغز کودکان نو پا جزئیات را بدون کلی کردن و تعمیم دادن آنها تلفیق می کند.
مغز به طور دائم در معرض برداشت های جدید قرار می گیرد. حتی هنگام خواب، استراحت نمی کند و تجربیات اخیر را پردازش می کند. در همان کودکی، تصور بر این است که خواب در درجه اول باعث تقویت حافظه معنایی می شود. تقویت حافظه معنایی شامل دانش عمومی مانند معنای کلمات نیز می شود. با این حال، دانشمندان، اکنون برای اولین بار در مطالعه خود که در نشریه ارتباط با طبیعت منتشر شده است، نشان داده اند. نوزادان نیز هنگام چرت زدن، حافظه اپیزودیک خود را می سازند. این باعث می شود تا آنها پس از چرت زدن جزئیات تجربیات فردی خود را به خاطر آورند.
در این قسمت شما را به مطالعه برای پیدا کردن شغل مورد علاقه خود این کتابها را بخوانید دعوت می کنیم.
آزمایش حافظه کودکان

دانشمندان این رابطه را با استفاده از یک مطالعه سه فاز بررسی کردند. در مرحله یادگیری، به کودکان 14 تا 17 ماهه عکس هایی از اشیاء داده شد که نام آنها را از قبل می شناختند. عکس ها حاوی تصویر ماشین های مختلف، توپ یا سگ بودند. سپس نام مناسب را برای هر تصویر شنیدند. یک گروه از کودکان یک تا دو ساعت بعد را در خواب گذرانده اند، در حالی که گروه دوم بیدار مانده اند. در مرحله آزمون بعدی، محققان به شرکت کنندگان تصاویر مختلفی را دوباره نشان دادند. از جمله عکس هایی که قبلاً در مرحله یادگیری دیده بودند و همچنین ماشین های جدید، به همراه تصاویر توپ و سگ. هر شیء یک بار به درستی و یک بار به اشتباه نامگذاری شد. در طی تمام مراحل آزمایش، محققان فعالیت مغزی کودک را با استفاده از الکتروانسفالوگرام (EEG) ثبت کردند.
برای مطالعه بیشتر به معرفی کتاب های خودآموزی که ارزش خواندن دارند مراجعه کنید.
نتیجه آزمایش
تجزیه و تحلیل فعالیت EEG روشن ساخت که مغز کودکانی که خوابیده بودند در تست حافظه متفاوت از کسانی که بیدار بودند، فقط در موارد خاص واکنش نشان دادند. اگر محققان، توپ هایی را که قبلاً ندیده بودند به نوزادان نشان می دادند و آن را ماشین می نامیدند، در ابتدا پاسخ های مغزی فرقی نمی کرد. در هر دو گروه، به اصطلاح مؤلفه N400 نشان داده شد. این واکنش و مولفه هنگامی رخ می دهد که مغز معانی نامناسب را پردازش می کند. بچه ها آشکارا می دانستند که توپ ماشین نیست.
با این حال واکنش کودکان وقتی از مرحله یادگیری یک توپ را مشاهده می کردند و به آن ماشین می گفتند، متفاوت بود. گروهی که بیدار بودند، مؤلفه N400 را نشان دادند. در حالی که گروهی که خوابیده بود، این واکنش را نداشتند. در کودکانی که چرت زده بودند، محققان مشاهده کردند که وقتی یک توپ از مرحله یادگیری دوباره به درستی به عنوان توپ نامگذاری شد، پاسخ مغزی آغاز شد. با این حال، هنگامی که توپ جدیدی به نام توپ شناخته می شد، این پاسخ رخ نمی داد. محققان نتیجه گرفتند که بعد از خواب، نوزادان دیگر یادگیری قبلی را تعمیم نداده اند و توپ جدید را مانند توپ قبلی نمی دانند. بلکه آنها را به عنوان قسمت های جداگانه شناختند. بدین ترتیب شی و کلمه در یک رویداد واحد در حافظه ادغام شدند.
اگر به مطالعه علاقه دارید، تابستان امسال را با این کتاب ها بگذرانید را به شما پیشنهاد می کنیم.
تاثیر خواب در حافظه

نویسنده اول این تحقیق نتیجه را اینگونه توضیح داد. نتایج نشان می دهد که خواب نه تنها مغز نوزاد را قادر می سازد که تجربیات فردی را تعمیم دهد. بلکه تجربیات فردی را نیز با جزئیات حفظ کند و آنها را از دانش عمومی موجود متمایز کند. وی در ادامه فرضیه را بیان می کند که این واقعیت که یک اپیزود کلمه شناخته شده به معنای مراجعه به دانش عمومی است، درک نمی شود. بدین معنی است که می توان جزئیات آن را از مخلوط کردن با حافظه موجود محافظت کرد.
نتایج همچنین با توجه به به اصطلاح فراموشی نوزادی جالب است. یعنی پدیده عدم توانایی در یادآوری تجربیات اولیه کودکی خود، جالب است. غالباً فرض بر این است كه كودكان بسیار كوچك هنوز قادر به ایجاد دانش اپیزودیك طولانی مدت نیستند. یافته های فعلی به وضوح نشان می دهد که حتی نوزادان می توانند وقایع را با جزئیات به خاطر بسپارند و خواب در این امر نقش بسزایی دارد.
همچنین می توانید به فلسفه موفقیت سری بزنید.