سینما

معرفی و نقد سریال This Is Us

سریال This Is Us ساخته‌ی دن فاگلمن فیلمنامه‌نویس، تهیه‌کننده و کارگردان آثاری همچون ایندیانا جونز 5 و انیمیشن‌های ماشین‌ها و گیسوکمند می‌باشد. این سریال در ژانر کمدی درام ساخته شده و یک سریال خانوادگی به حساب می‌آید. پخش سریال This Is Us از سال 2016 شروع شده و تا هم‌اکنون نیز ادامه دارد. این سریال تا کنون در ۴ فصل ۱۸ قسمتی عرضه شده و نظر مخاطبان بسیار زیادی را به خود جلب کرده‌است.

اطلاعات تکمیلی درباره ی این سریال را در این‌جا مشاهده کنید.

داستان سریال This Is Us

داستان سریال This Is Us حول محور زندگی خانواده‌ی پیرسون می‌گردد. خانواده‌ای که جک و ربکا والدین آن هستند و در آن صاحب فرزندان سه قلو می‌شوند. داستان از زندگی شخصی هر یک از این خواهر و برادران شروع می‌شود و با فلاش بک زدن به گذشته گره‌ها را دانه‌دانه می‌گشاید. همین روند روایت در حال حاضر و فلاش بک زدن به گذشته یک ویژگی خارق‌العاده برای این سریال به وجود آورده. و آن این استه که گویی نویسنده می‌خواسته بگوید ریشه‌ی هر یک از این مسائلی که در حال حاضر پیش می‌‌آید، در گذشته بوده است.

همین روند روایت باعث شده که بسیاری از روانشناسان معتقد باشند که این سریال می‌تواند برای خانواده‌ها اثر درمانی داشته باشد. که البته تا حدی نیز منطقی بنظر می‌رسد چراکه این سریال بسیار بسیار به دغدغه‌های روز خانواده‌ها پرداخته است. من به شما اطمینان می‌دهم که امکان ندارد که هنگام تماشای این سریال روایت یکی از شخصیت‌ها را در خود پیدا نکنید. یقین بدانید که با یکی از شخصیت‌ها به شدت همذات پنداری خواهید کرد.

بنظر می‌رسد پرداختن به زندگی 5 آدم متفاوت در این سریال نیز دقیقا همین قصد را داشته که سبک‌های متفاوتی از افراد را به تصویر بکشد و مشکلات هر یک را به تفضیل نمایش دهد.

مضمون سریال This Is Us

داستان کاملاً بر پایه‌ی بیان احساسات و عواطف است. خواهر و برادرهای پیرسون، کوین (جاستین هارتلی)، کیت (کریسی متز)، و رندال (استرلینگ ک. براون)، که رفاقت و صمیمیتی دوستانه با هم دارند، در حال پیش‌برد زندگی دوران جوانی‌شان با ملاقات مجدد لحظات دوران کودکی‌شان، هستند.

پدرشان جک (میلو ونتیملیا) و مادرشان ربکا (مندی مور)، که صحنه‌های رمانتیک بین این دو نفر کاملاً حماسی و افسانه‌ای است، سکانس‌های بسیاری از فلش‌بک‌ها را به خود اختصاص داده‌‌اند. در این سریال، بازیگران متفاوت در سنین متفاوت در نقش این کودکان ظاهر شده‌اند. صحنه‌های متعلق به ده‌های 80 و 90 در محله‌های حومه‌ شهری آمریکا فیلمبرداری شده. آهنگسازی موسیقی متن این سریال بر عهده آهنگساز سریال ابرقهرمانی شبکه هولو، یعنی فراری‌های مارول، سیدهارتا خوسلاست بوده‌است که جذابیت خاصی به این سریال بخشیده‌است.

همه و همه‌ی این‌ها دست به دست هم دادند تا این سریال را تبدیل به یک big productای نمایند که مضمون و درون‌مایه‌ی آن واژه‌ای است به نام خانواده.

سریال This Is Us
سریال This Is Us

سریال See که پاییز امسال پخش شد، توانست توجه مثبت و منفی بینندگان  منتقدین زیادی را به خود جلب کند. این سریال که تحت کارگردانی کارگردان سریال معروف و محبوب پیکی بلایندرز ساخته شده است، از اولین آثار اختصاصی +Apple TV است. در ادامه به معرفی داستان سریال See و نقد و بررسی آن خواهیم پرداخت.

معرفی و نقد سریال See

چه چیزی این سریال را برای مخاطب جذاب می‌نماید؟

تعلیق داستان در فصل یک و دو بسیار عالی است. عالی از این جهت که همچنان چند سوال بسیار بزرگ ومهم در ذهن مخاطب باقی‌مانده‌است. اما ممکن است بعضا حوصله‌ی مخاطب از دراز و کش‌دار بودن قسمت‌ها و دیالوگ‌های طولانی سر برود. اما اگر شما مخاطبی هستید که نتیجه‌گرا نیستید و از دیالوگ‌های پرمفهوم نیز لذت می‌برید این سریال در هر قسمتش می‌تواند برای شما جذاب باشد. از فصل سوم نیز این روند کش‌دار بودن تقریبا قطع می‌شود و هر یک از شخصیت‌ها آن‌چه را در سفر زندگی خود کاشته بودند تقریبا برداشت می‌کنند و وارد مسیری خاص می‌شوند.

مخاطبان طرفدار فیلم‌ها و سریال‌های کمدی درام قطع به یقین از این سریال لذت خواهند برد. این سریال یک کمدی درام یا شاید حتی درام عاشقانه‌ای باشد که بدون شعار و نشان دادن امور خارق‌العاده و غیر واقعی در خانواده، می‌تواند عشق ورزیدن را به مخاطب آموزش دهد. سریال This Is Us یک ویژگی بزرگ دارد و آن این است که حتی می‌تواند یک پنجره‌ی جدید رو به مخاطب باز کند. وقتی این دریچه به سوی مخاطب باز می‌شود حس کنجکاوی او برای کشف هرچه بیشتر آن تحریک شده و باعث می‌شود که این سریال را دنبال کند.

تقویت نگرش عشق ورزدن به خانواده و در نهایت به تمامی هم‌نوعان در خلال دسته و پنجه نرم کردن با انواع مشکلات اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی از تاثیراتی است که سریال This Is Us بر مخاطبان خود می‌گذارد.

وقتی یک سریال می‌تواند برای مخاطبانش ارزش خلق کند

نکته‌جالب در رابطه با این سریال آن است که برای مخاطبان ارزش ایجاد می‌کند. مبارزه با نژادپرستی که در جهان امروز یکی از مسائل مهم و ضروری در زندگی بشر شده در سکانس‌های زیبای این فیلم کاملا پیدا هستند.

سکانسی از سریال هست که رندال برای آرام کردن پدرش از نمونه‌های نژادپرستی غیرمستقیمی می‌گوید که در یکی از گران‌قیمت‌ترین مناطق نیوجرسی و به عنوان فرد نسبتا شناخته‌ شده‌ای از محله زندگی‌اش روزانه با آن‌ها مواجه می‌شود. هیچ لحظه‌ای از مکالمه بین این دو کاراکتر شکلی شعارگونه و سخنرانی‌طور نداشته و به سادگی نشان می‌دهد شکل‌های نهانی از تبعیض هم وجود دارد که شاید تا به امروز متوجه آن‌ها نشده باشیم. برای درک موضوعات اجتماعی سریال هم نیازی نیست لزوما در آمریکا زندگی کنید یا با فرهنگ آن کشور آشنا باشید چرا که تقریبا تمامی آن‌ها به شکل دیگر یا حتی یکسانی در ایران و دیگر کشورها وجود دارد.

اتفاقا یک نکته‌ی مهم درباره‌ی این سریال این است که گویی فرای مرزها ساخته شده چراکه در آن تنها به مسائل انسانی پرداخته شده است. حتی در زمان‌هایی که سریال گوشه‌ای از سیاست را نشان می‌دهد نیز، می‌خواهد بگوید یکسری بازی‌ها مختص آمریکا و آمریکایی‌ها یا سیاه‌پوستان نیست. گویی اگر نخواهیم جانب انسانیت و عقلانیت را رعایت کنیم همه به یک نوع مسئله دچار خواهیم شد.

مینی سریال Big Little Lies یک سریال ۷ قسمتی و پر ستاره است که  در سال ۲۰۱۷ از شبکه HBO پخش شده است. اما دلیل محبوبیت این سریال ستاره‌های آن یا اعتبار شبکه پخش کننده آن نیست! سریال Big Little Lies داستان و محتوایی دارد که هر بیننده ای را مجذوب خود می‌کند.

مینی سریال Big Little Lies

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا