کاشت آووکادو در خانه

آووکادو را میتوان یکی از گیاهان جدید در بازار میوه ایران دانست که قیمت بالایی هم دارد. شاید همین قیمت بالا شما را از خرید آن منصرف کند. یک راهکار جایگزین کاشت آووکادو در خانه است. ما در ادامه این مقاله به شما راه و روش کشت آووکادو در خانه و برخی از خواص این میوه را خواهیم گفت.
اگر عاشق کشاورزی و کاشت گیاهان و سبزیجات هستید و زندگی شهری در آپارتمانهای کوچک دست و پای شما را بسته، نگران نباشید. شما میتوانید گیاهان و سبزیجات متنوعی را در خانه پرورش دهید که درختچه آووکادو یکی از آنها است.
کشاورزی در خانه
یکی از مزایای زندگی روستایی این است که افراد میتوانند گیاهان و غلات موردنظر خود را بکارند. آنها از این کار هم کسب درآمد میکنند و هم نیاز شخصیشان برآورده میشود. اگر شما هم با اینکه زندگی در شهر را انتخاب کردهاید، به کشاورزی علاقه دارید، راهکارش کشاورزی در خانه است. کشاورزی در خانه قرار نیست به کاشت سبزی در گلدانهای پشت پنجره محدود شود. شما می توانید گیاهان دیگری را هم در خانه بکارید. چه گیاهانی؟ مثلا آووکادو:
بسیاری از ما با اینکه به پرورش گل و گیاه علاقه مندیم، به دلیل کم نور بودن خانه نمیتوانیم این کار را انجام دهیم. اما آیا ممکن است لامپ جایگزین نور خورشید برای گیاهان شود؟ جواب این سوال در بعضی شرایط و بعضی انواع لامپ بله و گاهی خیر است. با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملتری در مورد لامپ های جایگزین نور خورشید، کسب کنید.
آیا لامپ میتواند جایگزین نور خورشید برای گیاهان شود؟
ارزش غذایی آووکادو

در هر ۱۰۰ گرم آووکادو ۱۶۰ کیلوکالری انرژی، ۵۳/۸ گرم کربوهیدرات، ۶۶ گرم قند، ۷/۶ گرم فیبر، ۶۶/۱۴ گرم چربی، ۱۳/۲ گرم چربی اشباع شده، ۸۰/۹ گرم چربی تک زنجیرهای غیراشباع شده، ۸۲/۱ گرم چربی چند زنجیرهای غیراشباع، ۲ گرم پروتئین، ۵ درصد ویتامین B1، مقداری ویتامین B2، B3، B5، B6، ۴ درصد آهن، ۱ درصد کلسیم، 6 درصد روی، پتاسیم، فسفر و منیزیم وجود دارد
به خوبی معلوم است که آووکادو منبعی غنی از انواع مواد معدنی و ویتامین است. اما به خاطر چربی نسبتا بالایی که در ساختار آن وجود دارد، مصرف آن به کسانی که رژیم لاغری دارند، توصیه نمی شود.
در مجله اینترنتی امرسان بخوانید:
خواص آووکادو
مصرف میوه آووکادو تاثیرات چشمگیری بر سلامت شما دارد. دلیل ما برای نوشتن این مقاله و آموزش کاشت آووکادو در خانه هم همین خواص متعدد و بینظیر بود. اگر مطالعاتی در مورد خواص گیاهان و اثرات آنها بر سلامت، جوانی و زیبایی داشته باشید، به خوبی آووکادو را میشناسید.
این گیاه گلابی شکل با رنگ سبز تیره و هسته بزرگ خود یکی از گیاهان بومی قاره آمریکا است. امروزه از آووکادو برای سالاد، دسر و دورچین غذا استفاده میکنند. این میوه کرمی، بافت روغنی دارد و سرشار از ویتامین است. در آووکادو میتوان ۲۰ نوع ویتامین و برخی از مواد معدنی مثل پتاسیم، لوتئین و اسید فولیک پیدا کرد.
خاستگاه اصلی گیاه آووکادو، مناطق گرمسیر است و به همین دلیل هم احتمالا کاشت آووکادو در خانه، آن هم در شهرهایی مثل تهران، احتمالا قرار نیست به این زودیها به میوهدهی برسد.
ماسک آووکادو، عسل و زرده تخم مرغ یکی از آن ماسکهایی است که شادابی پوست صورت و رفع چین و چروک موثر است.اگر نمیتوانید برای انواع و اقسام کرمهای خارجی هزینه کنید یا به مراکز زیبایی بروید درخشان کردن پوست با ماسکهای خانگی همان چیزی است که به دنبال آن هستید.
درخشان کردن پوست با ماسکهای خانگی
آموزش کاشت آووکادو در خانه

ما به شما قول نمیدهیم کاشت آووکادو در خانه به این زودیها ثمر بدهد و به میوهدهی برسد. چرا که درخت آووکادو از درختهای بلند است که میتواند تا ۲۰ متر رشد کند اما کاشت آن در خانه، مانع این رشد میشود و گیاه کوتاه قد میماند. علاوه بر این میوه دادن یا ندادن این درخت به شرایط آب و هوایی شهر و محل زندگی شما نیز برمیگردد. توجه داشته باشید که گیاه آووکادو برای صاف و قائم ماندن نیاز به قیم دارد.
مراحل کاشت آووکادو در خانه
آووکادو از آن گیاهانی است که مناسب کاشت در خانه است. اگر به کشاورزی در خانه علاقه دارید، حتما تجربه کاشت و نگهداری از این گیاه را به خود هدیه دهید.
مرحله اول
در اولین مرحله باید یک میوه آووکادو تهیه و آن را با دقت از وسط به دو نیم تقسیم کنید. حین استفاده از چاقو مراقب باشید که به هسته آووکادو که در وسط آن قرار دارد، آسیبی وارد نشود. هسته را به دقت جدا کنید و آن را زیر آب بشویید. این شست و شو باید به گونهای انجام شود که پرزهای میوه را از هسته پاک کند اما رنگ قهوهای هسته را از بین نبرد.
مرحله دوم
در دومین مرحله پس از شستن هسته آووکادو، آن را طوری در دست بگیرید که قسمت باریکتر آن رو به بالا باشد. ۴ خلال دندان را از ۴ طرف به وسط هسته آووکادو وارد کنید. عمق فرو رفتن خلال دندان در هسته باید به حدود ۵ میلیمتر برسد.
سپس هسته را در لیوان باریک و بلندی که تا لبه آن پر آب شده است، قرار دهید. خلالهای دندان باید روی لبه لیوان قرار بگیرند به نحوی که نیمی از هسته (قسمت پهنتر) در آب واقع شود. این لیوان را تا زمانی که هسته ریشه و جوانه بزند، در هوایی معتدل با نور متوسط قرار دهید.
توجه کنید که آب لیوان برای جلوگیری از رشد قارچ، باکتری و … باید هر دو روز یک بار عوض شود. هسته به چندین هفته زمان نیاز دارد تا بتواند جوانه بزند. بعد از ۲ الی ۳ هفته خواهید دید که لایه قهوهای بیرونی آووکادو شروع به چروک شدن میکند و پس از مدتی شکافته میشود. پس از شکافته شدن پوسته، میتوانید ببینید که هسته هم در حال دو نیم شدن است. این اتفاق که در فاصله ۳ الی ۴ هفتهای میافتد میتواند نوید جوانه زدن هسته آووکادو باشد. تا پیش از جوانه زدن، هسته هنوز هم نیاز به مراقبت و آب تازه دارد. ریشه آووکادو باید سر فرصت پایدار و مقاوم شود.
مرحله سوم
هر زمان که احساس کردید ریشه و جوانه هر دو به اندازه کافی رشد کردهاند و قوی هستند، درخت نوپای شما آماده انتقال به خاک است. هسته را از آب بیرون بیاورید و خلال دندانها را خارج کنید.
برای کاشت آووکادو به یک گلدان با عمق ۲۰ الی ۲۵ سانتیمتر نیاز دارید. گلدان را تا حدود ۲ سانتیمتر مانده به لبه از خاک پر کنید. خاک را به آرامی با دست صاف و فشرده کنید و با دست یک گودال کوچگ به اندازه هسته اووکادو در وسط گلدان ایجاد کنید.
هسته آووکادو را با دقت در این گودال قرار دهید. توجه داشته باشید که نیمی از آن قرار است بیرون بماند اما ریشه باید کاملا در خاک قرار داشته باشد. سپس اطراف هسته را خاک بریزید تا هسته در جای خودش محکم شود.
این گلدان نیاز به مراقبت، رطوبت و آبیاری روزانه دارد. اگر برگهای گیاه شما رو به زرد شدن بود معنی آن این است که باید یک یا دو روز آبیاری را متوقف کنید و اگر برگها در حال قهوهای شدن بودند، یعنی به آب بیشتری نیاز دارند.
شما میتوانید از این گیاه در گلدان و در خانه نگهداری کنید یا آن را به باغچه یا باغی ببرید تا تبدیل به درخت میوهای پربار شود.
اگر اهل کاشت، پرورش و نگهداری از گیاهان خانگی هستید، احتمالا از ایده ساخت کود خانگی در خانه استقبال میکنید. شما به راحتی با استفاده از پسماندهای تری که روزانه در منزل تولید میکنید، میتوانید کود خانگی بسازید. چگونه؟ ما به شما میگوییم.